Carte “L’approche de l’hiver …”


ENTREES

Velouté Chataigne et Tsampa, nuage de balsamique

Chestnut and Tsampa velvety with balsamic foam

9€

Assortiment d'Onigiri

Assortment of Onigiri

10€

PLATS

Steak de Seitan bio, sauce miso (vegan)

Seitan steack with miso sauce

15€

Tofu soyeux bio sauce Poivre rose Eucalyptus (vegan)

Silky tofu in a Pink pepper and Eucalyptus sauce

16€

Suprème de pintade sauce Happy A/mangue

Guinea fowl with Happy A beer sauce

18€

Dos de cabillaud sauce retour au port

Cod fillet returning to harbor sauce

19€

FROMAGES

Laguiole AOP et chutney abricot

Laguiole and apricot chutney

7€

Tomme de Chèvre et miel bio de châtaignier

Goat cheese and chestnut honey

8€

Tomme de brebis du Trièves et chutney

Ewe tomme and chutney

8€

DESSERTS

Pearl: Millefeuille Yuzu camomille, sorbet Cassis Lychee (vegan)

Pearl: Yuzu and Chamomille millefeuille with black currant and lychee sorbet

13€

Cheesecake Ananas-curcuma et sorbet du moment (veg)

Pineapple-tumeric cheesecake, seasonal sorbet

9€

Reine Noire : Demi sphère chocolat noir, mousse chocolat Macaé et sermontin, chantilly Araguani et sorbet Potiron-whisky Hibiki (veg)

The Black Queen: Macae and Araguani dark chocolate composition with pumpkin-whisky Hibiki sorbet

12€