Carte “L’approche de l’hiver …”

ENTREES
Velouté Chataigne et Tsampa, nuage de balsamique
Chestnut and Tsampa velvety with balsamic foam
9€
Assortiment d'Onigiri
Assortment of Onigiri
10€
PLATS
Steak de Seitan bio, sauce miso (vegan)
Seitan steack with miso sauce
15€
Tofu soyeux bio sauce Poivre rose Eucalyptus (vegan)
Silky tofu in a Pink pepper and Eucalyptus sauce
16€
Suprème de pintade sauce Happy A/mangue
Guinea fowl with Happy A beer sauce
18€
Dos de cabillaud sauce retour au port
Cod fillet returning to harbor sauce
19€
FROMAGES
Laguiole AOP et chutney abricot
Laguiole and apricot chutney
7€
Tomme de Chèvre et miel bio de châtaignier
Goat cheese and chestnut honey
8€
Tomme de brebis du Trièves et chutney
Ewe tomme and chutney
8€
DESSERTS
Pearl: Millefeuille Yuzu camomille, sorbet Cassis Lychee (vegan)
Pearl: Yuzu and Chamomille millefeuille with black currant and lychee sorbet
13€
Cheesecake Ananas-curcuma et sorbet du moment (veg)
Pineapple-tumeric cheesecake, seasonal sorbet
9€
Reine Noire : Demi sphère chocolat noir, mousse chocolat Macaé et sermontin, chantilly Araguani et sorbet Potiron-whisky Hibiki (veg)
The Black Queen: Macae and Araguani dark chocolate composition with pumpkin-whisky Hibiki sorbet
12€